Aktuális ajánlataink
 • Cseréltess gumit tárolással együtt

  A Kwik Fit raktáraiban szakszerűen tároljuk a gumiabroncsokat egy szezonra. Akár magánszemélyek, akár céges partnereink abroncsait megőrizzük, regisztráljuk, kérésre állapotáról szakszerű véleményt mondunk.
  Gumicsere Tárolással Kedveményes Csomagár minden ügyfélnek jár, aki a gumicsere mellett a 4 nyárigumit a Kwik Fit-ben tároltatja el.
   
  Foglalj most időpontot!

   

   

   

   

   

Gumitárolás + gumicsere csomagárban

Kwik Fit gumihotel
A Kwik Fit szervizek raktárkapacitása lehetővé teszi ügyfeleink gumiabroncs-garnitúráinak szezononkénti tárolását. Akár magánszemélyek, akár céges partnereink abroncsait megőrizzük, regisztráljuk, kérésre állapotáról szakszerű véleményt mondunk.

Miért kell évszakváltáskor nyárigumit téligumira cserélni?
A téligumit és a nyárigumit úgy gyártják, hogy a gumi anyagösszetétele, és a mintázata tökéletesen megfeleljen az időjárási körülményeknek. Nem az évszaknak megfelelő gumiabroncs életveszélyes, hosszabb fékutat, nem megfelelő úttartást okoz. Átlag napi  7°C fok alatti hőmérsérsékletnél téligumit használjon!

Gumicsere + kerékcentrírozás
A kerék kiegyensúlyozása (centrírozása) gumicsere után elengedhetetlen. A centrírozás során a felnikre cinksúlyokat teszünk, ezáltal hozzuk egyensúlyba a kerekeket, hogy ne rázkódjon az autó. Ha nem megfelelő az abroncs és az aszfalt közötti kapcsolat, romlik az úttartás, megnő a fékút, kellemetlen rázkódást, bizonyos sebességtartományokban kormányszitálás tapasztalható. E rezgések miatt a futóműalkatrészek is nagyobb erőhatásnak vannak kitéve, ezért idő előtt elhasználódnak.

Amit érdemes betartani
Havonta legalább egyszer vizsgáltassa át abroncsai állapotát: a guminyomást és a felületi elváltozásokat.

Gumicsere tárolással csomagárban

Ha november 6. után végezzük el a gumicserét, és mellé megrendeled a nyárigumik tárolását egy szezonra, november 30-ig alábbi kedvezményes csomagárat kínáljuk: 

 

A bruttó árak tartalmazzák a segédanyagok árát is (súlyok, szelepek, féktisztító, csavarlazító).

Foglalj most időpontot!