Aktuális ajánlataink
 • GUMICSERE- ÉS KERÉKCSERE AKCIÓS CSOMAGOKÁRON!

  Téli GUMICSERE- ÉS KERÉKCSERE KEDVEZMÉNYES AJÁNLATUNK

   

  Foglalj most január 10 előtti időpontot.

  További információhoz kattints a "Bővebben"-re.

   

   

   

   

   

Téligumi - nyárigumi csere

Miért kell évszakváltáskor nyárigumit téligumira cserélni?

A téligumit és a nyárigumit úgy gyártják, hogy a gumi anyagösszetétele, és a mintázata tökéletesen megfeleljen az időjárási körülményeknek. Nem az évszaknak megfelelő gumiabroncs életveszélyes, hosszabb fékutat, nem megfelelő úttartást okoz. Átlag napi  7°C fok alatti hőmérsérsékletnél téligumit használjon! Akkor van a legnagyobb biztonságban, ha mind a négy keréken egyforma gumiabroncs van!

Gumicsere + kerékcentrírozás

A kerék kiegyensúlyozása (centrírozása) elengedhetetlen, mert a rázó kerék zavarja a vezetést. A centrírozás során a felnikre cinksúlyokat teszünk, ezáltal hozzuk egyensúlyba a kerekeket.

A gumi kopása, és a külső behatások, ütések miatt folyamatosan változik az abroncs tömegközéppontjának helye, lengések keletkeznek. Emiatt gyengül az abroncs és az aszfalt közötti kapcsolat, romlik az úttartás, megnő a fékút, kellemetlen rázkódást, bizonyos sebességtartományokban kormányszitálás tapasztalható. E rezgések miatt a futóműalkatrészek is nagyobb erőhatásnak vannak kitéve, ezért idő előtt elhasználódnak.

Centríroztassa (egyensúlyoztassa ki) kerekeit 10-15 ezer kilométerenként!

Kwik Fit gumiabroncs-tárolás

A Kwik Fit szervizek raktárkapacitása lehetővé teszi ügyfeleink gumiabroncs-garnitúráinak szezononkénti tárolását. Akár magánszemélyek, akár céges partnereink abroncsait megőrizzük, regisztráljuk, kérésre állapotáról szakszerű véleményt mondunk.

Amit érdemes betartani

Havonta legalább egyszer vizsgáltassa át abroncsai állapotát: a guminyomást és a felületi elváltozásokat.

Gumicsere tárolással is csomagárban:

 


 

A bruttó árak tartalmazzák a segédanyagok árát is (súlyok, szelepek, féktisztító, csavarlazító).

 

 

Foglalj most időpontot!