Aktuális ajánlataink
 • KLÍMA – ÁPRILIS 29.-TŐL MÁJUS 24-IG SZUPER KEDVEZMÉNYEK!

  Kerüld el a tumultust!

   

  Töltesd fel, fertőtleníttesd most az autóklímát!

   

  Márkafüggetlen Gumi- és Autószervizeink:

  Budapest (3. kerület, 10. kerület, 13. kerület - Béke utca, Váci út,15. kerület, 21. kerület) • Budaörs • Győr • Sopron • Szolnok • Debrecen

   

  Legyél az elsők között!

Klímakarbantartás

 

Klímával biztonságosabban vezetsz: kellemes hőmérsékletet biztosít, így jobb a közérzeted, nem álmosodsz, és kevésbé fáradsz el. De mi van a bacilusokkal??? Azok bizony a klímaberendezésben a nedvesség miatt elszaporodnak, bekerülnek az utastérbe… Érdemes időt szánni alapos klímakarbantartásra! Bőven megtérül!

 

 

Vegyük sorba:

 

Klímaellenőrzés

Ellenőrizzük az utastérbe fújt levegő hőmérsékletét, a rendszer működésében kulcsfontosságú gáz mennyiségét, nyomását, az észterolaj mennyiségét, a működés hatékonyságát.

 

Klímatöltés

Idővel csökkenhet a hűtőközeg mennyisége, romlik a klíma hatékonysága. A klímagáz mennyiségét a gyári értékekre kell visszaállítani. A feltöltés az R134 gázzal, a jelenleg leggyakrabban használt klímagázzal történik. Ha kevés a klímagáz, kompresszor idő előtt tönkremehet, kicserélése költséges! Javasolt a gázt és észterolajat évente, ill. 15 ezer km-ként kicseréltetni.

 

Klímafertőtlenítés = klímatisztítás

A zárt rendszerben a baktériumok, vírusok és gombák elszaporodnak. Orrfolyást, szemirritációt, torokfájást, hörghurutot okozhatnak. Az irritáló szagok, mint a cigarettafüst, állatszag, ételszag a levegőből is, a gépjármű kárpitjából is származhatnak.

Fertőtlenítésre két módszert alkalmazunk. A klímabomba alkoholtartalmú, illatos fertőtlenítő szer, mellyel pár perc alatt az utasteret átkeringetjük. Ózonos fertőtlenítő géppel a tisztítás előkészületekkel együtt 30-60 perc. A fertőtlenítés csak akkor hatékony, ha az utastérszűrőt (pollenszűrőt) is kicseréljük kivéve, ha maximum 1 hónapja cserélték.

 

Szuperkedvezményes klímacsomagok április 29.-től csak május 24.-ig!

Alapcsomag: 15.900 Ft (Ellenőrzés, töltés)

Pluszcsomagok: 18.900 Ft-tól (Ellenőrzés, töltés + fertőtlenítés: klímabomba, vagy 30 illetve 60 perces ózon)

 

A csomagárak 500gr alatti klímagázra érvényesek.

500gr feletti mennyiséget pluszban számoljuk fel grammonként 18Ft áron.

 

 

Fertőtlenítés

Klímabomba: 4.470 Ft

Ózongenerátor: 30 perc: 4.090 Ft; 60 perc: 6.170 Ft

 

Most élj akciós ajánlatunkkal!

Május 24. előtti időpontot foglalj!

Foglalok