Aktuális ajánlataink
 • Műszaki átvizsgálás csomagára: 4 490 Ft

  Műszaki átvizsgálás csomagára: 4 490 Ft

  Csomag tartalma:
  Gépjármű- és gumiabroncs-átvizsgálás
  Komputeres hibakód-kiolvasás
  Fék- és lengéscsillapító-mérés
  Fényszóróállítás
  Ha a műszaki átvizsgálás után január 11-ig javítást végzünk autódon, a 4.490 Ft-ot levonjuk a javítás értékéből, ha az több mint 20.000 Ft. A számla tartalmazhat alkatrészt, bármilyen javítást. Kivétel: gumiabroncs, műszaki vizsga, gumi- és kerékcsere.

  A javításkor a műszaki átvizsgálás csomagra kiállított számlát mutasd be a szervizvezetőnek.

   
  Foglalj most időpontot!

gumitárolás +  gumiCSERE csomagárban

Kwik Fit gumihotel

A Kwik Fit szervizek raktárkapacitása lehetővé teszi ügyfeleink gumiabroncs-garnitúráinak szezononkénti tárolását. Akár magánszemélyek, akár céges partnereink abroncsait megőrizzük, regisztráljuk, kérésre állapotáról szakszerű véleményt mondunk.

Miért kell évszakváltáskor nyárigumit téligumira cserélni?

A téligumit és a nyárigumit úgy gyártják, hogy a gumi anyagösszetétele, és a mintázata tökéletesen megfeleljen az időjárási körülményeknek. Nem az évszaknak megfelelő gumiabroncs életveszélyes, hosszabb fékutat, nem megfelelő úttartást okoz. Átlag napi  7°C fok alatti hőmérsérsékletnél téligumit használjon!

Gumicsere + kerékcentrírozás

A kerék kiegyensúlyozása (centrírozása) gumicsere után elengedhetetlen. A centrírozás során a felnikre cinksúlyokat teszünk, ezáltal hozzuk egyensúlyba a kerekeket, hogy ne rázkódjon az autó. Ha nem megfelelő az abroncs és az aszfalt közötti kapcsolat, romlik az úttartás, megnő a fékút, kellemetlen rázkódást, bizonyos sebességtartományokban kormányszitálás tapasztalható. E rezgések miatt a futóműalkatrészek is nagyobb erőhatásnak vannak kitéve, ezért idő előtt elhasználódnak.

Amit érdemes betartani

Havonta legalább egyszer vizsgáltassa át abroncsai állapotát: a guminyomást és a felületi elváltozásokat.

Gumicsere tárolással csomagárban

Ha november 6. után végezzük el a gumicserét, és mellé megrendeled a nyárigumik tárolását egy szezonra, november 30-ig alábbi kedvezményes csomagárat kínáljuk: 

 

A bruttó árak tartalmazzák a segédanyagok árát is (súlyok, szelepek, féktisztító, csavarlazító).

Foglalj most időpontot!