Blog

JUBILEUMI SZERVIZNYITÁS KECSKEMÉTEN

Jubileumi szerviznyitás Kecskeméten

 

Nemzetközileg ismert, erős márkához tartozni hihetetlen nagy versenyelőnyt ad. A Kwik Fit Magyarország országos lefedettségre törekszik. A hálózatnak hazánkban jelenleg 10 szervize van: Budapesten (5), Budaörsön, Baján, Győrött, Sopronban, és immár Kecskeméten 1-1.

 

 

Kwit Szerviz Kecskeméten

Ilyen volt :                                                                                                            Ilyen lett:

 

 

„Megtiszteltetés számomra a Kwik-Fit hálózathoz való csatlakozás. Örömmel tölt el, hogy városunk lakosságát új színvonalú szolgáltatásban részesíthetjük. Hosszú évek óta autómárka-kereskedés és márkaszerviz a tevékenységi körünk. Több évtizedes cégvezetői és autós tapasztalatommal döntöttem úgy, hogy a márkafüggetlen gépjárműjavítás, valamint a gumiabroncs-értékesítés irányába fejlesztem a cégem. Legfőbb oka döntésemnek: az új autóértékesítés csökkenésével a minőségi autójavítás iránt nőtt meg a kereslet. Meggyőződésem, a mai nap egy sikeres út kezdete. A Kwik-Fit ambiciózus, növekszik, és mindenekelőtt, jól működik. - mondta Mészáros György, az M+F Kft. ügyvezető igazgatója, a kecskeméti szerviz franchise üzemeltetője a szerviz júniusi megnyitó ünnepségén.

A hálózat 45 év és 1.000 szerviz működéséből adódó nemzetközi tapasztalattal, know-how-val rendelkezik. Ez az örökség lehetővé tette a hálózat számára, hogy egyedi működés- és értékesítésfolyamatokat fejlesszen ki.

A Magyarországon működő Kwik Fit szervizek ugyanúgy működnek, mint az Egyesült Királyságban és Európában. A franchise megállapodások többfélék. A gumiabroncs-szolgáltatástól kezdve, a korlátozott javítás, továbbá a gumi- és autójavítás szolgáltatásig széles választékot kínálnak. Kwik Fit Európai Garancia előnyeivel is élhetnek a magyarországi hálózat ügyfelei: A hazánkban működő Kwik Fit szervizben végzett javításra, alkatrészcserére bármely európai országban, ahol a hálózat működik, automatikusan érvényes a garancia.