Blog

Miért tőlünk rendelj gumit

Miért tőlünk rendelj gumiabroncsot?

(akár online, felszereléssel együtt, vagy anélkül)

 

A felszerelés bruttó ára ( és minden egyéb szerelésé) mindig tartalmazza a segédanyagok árát is, mint például szelepek,  súlyok, stb.

Ha a Kwik Fit-ben vesz gumiabroncsot, nem csak gumiabroncsot vásárol. Ha megrendeli a felszerelést is, szakszerűen felszereljük. Állandó szervizháttért biztosítunk:

Bármikor jöhet ingyenes ellenőrzésre, centrírozásra (kerék-kiegyensúlyozás).
A kerék-kiegyensúlyozásának ellenőrzése elmaradhatatlan, mert a rázó kerék zavarja a vezetést. A futómű érzékeny pont, télen sok a kátyú, emiatt elállítódhatott. Olcsóbb egy futóműállítás és lengéscsillapító-vizsgálat, mint hogy a hibásan álló kerekek miatt elkopjanak a gumiabroncsok.

Az összes gumiabroncsot (pótkereket is leellenőrizzük), és nemcsak azt, amit nálunk vett.

Ha interneten rendel, előfordul, nem a megfelelő terméket rendeli meg, vissza kell küldeni…aztán jön egy hosszabb várakozás, mire végül is elintézik a cserét.

Tőlünk is lehet online rendelni  átvételre; vagy felszereléssel együtt + kiválasztani a szervizt.

Ha  szeretne abroncsot vásárolni, kérjük, mindenképpen adja le online a rendelését, hogy a megfelelő gumit az adott szervizünkbe tudjuk szállítani.

A vásárlás menete

  • átvétel esetén, 2 munkanapot követően, nyitvatartási időben bármikor átveheti az abroncsot a kiválasztott szervizben
  • felszerelés esetén, 1 munkanapon belül a kiválasztott szerviz vezetője telefonon egyezteti Önnel a következő munkanapra az időpontot szerelésre

Tehát a rendeléstől számított 2 munkanapon belül fel tudjuk szerelni a megrendelt abroncsokat.

A felszerelés szakszerű, ára elfogadható. Ha esetleg nem megfelelőt rendel (ritkán, de előfordul) ilyenkor nagyon gyorsan be tudjuk szerezni azt, amire valóban szüksége van, nincs hosszadalmas procedúra a visszaküldéssel/cserével.

Gumihotelünk is rendelkezésre áll.

Az összes, nem csak nálunk vett gumit is, ha defektes, díjtalanul megjavítjuk, ha az javítható (mondjuk szög, vagy bármi belefúródott, megsérült).

Nem hagyjuk magára, szakembereinkre mindig számíthat, bármi probléma is adódik.