Blog

Olajshop.hu és Kwik Fit – Megbízható Minőség és Kivételes Szolgáltatások az Autósok Számára

Kedves Ügyfeleink!

Örömmel értesítünk titeket legújabb együttműködésünkről, amely az autókarbantartás új szintjét hozza el számotokra! A Kwik Fit autószervizek és a Magyarország piacvezető online olaj- és kenőanyag-forgalmazója, az Olajshop.hu közötti partnerség révén most még több előnnyel szolgálhatunk nektek. Ez az együttműködés nemcsak az autótok állapotának megőrzésében segít, hanem pénztárcabarát megoldásokat is kínál. Nézzük meg részletesen, mit is jelent ez számotokra!

 Az Együttműködés Előnyei

1. **Kedvezményes Szolgáltatások**: Mostantól minden ügyfél 5% kedvezményt vehet igénybe a Kwik Fit munkadíjaiból. Ez a kedvezmény csak a listaárakra vonatkozik a kedvezményes ajánlatokra nem. 

 
Használd a  "KWIKFITOLAJSHOP" kuponkódot a szervizeinkben!  

2. **Ingyenes 52 pontos Átvizsgálás**: A megrendelt termékeket bármelyik Kwik Fit szervizben átvehetitek. Ráadásul, ha nálunk veszitek át az árut, azonnal egy ingyenes, 52 pontos átvizsgálást is kérhettek, sorban állás nélkül. Ez az átvizsgálás biztosítja, hogy autótok minden szempontból tökéletes állapotban legyen, mielőtt újra az utakra lépnétek.

3. **Kényelmes és Gyors Szerviz**: A csomagátvétel kényelmes és gyors, miközben a szervizcsapatunk gondoskodik arról, hogy az autótok a lehető legjobb kezekben legyen. Egyetlen látogatás alkalmával elintézhetitek az olajcserét, a kenőanyagok pótlását, és egy teljes körű átvizsgálást is, ezzel időt és pénzt spórolva meg nektek.

Miért érdemes élni ezzel a lehetőséggel?

Az Olajshop.hu és a Kwik Fit szervizek közötti együttműködés célja, hogy megkönnyítse számotokra az autókarbantartást és -szervizelést. A kiváló minőségű termékek és szolgáltatások kombinációja egyedülálló lehetőséget biztosít minden autós számára, hogy járművét a legjobb állapotban tartsa. Az ingyenes átvizsgálás, a gyors és megbízható javítás, valamint a kényelmes csomagátvételi lehetőség mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az autókarbantartás soha ne legyen teher.

 Foglaljatok időpontot még ma! - CTA a foglalóra

Ne hagyjátok ki ezt az egyedülálló ajánlatot, amely augusztus 15. és szeptember 30. között érhető el! Látogassatok el weboldalunkra a további részletekért, vagy vegyétek fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, és foglaljatok időpontot az egyik Kwik Fit szervizbe. Legyetek ti is azok között, akik élvezhetik a megbízható szolgáltatás és a prémium termékek előnyeit!
 
Ismerd meg a partnerünket www.olajshop.hu

**Olajshop.hu és Kwik Fit – A megbízhatóság és minőség találkozása!**